Først kørte han i vild fart på den nye, indsnævrede Edwin Rahrs Vej med 103 kilometer i timen. Da en civil politipatrulje ville standse ham, valgte han at speede op for kort efter at miste herredømmet over bilen, der først ramte noget gelænder og efterfølgende endte i en betonklods.  
Optrinet skete i mandags. Bilen, som han havde lånt af en kammerat, blev totalskadet. Den unge mand havde heller ikke erhvervet kørekort. Ud over sigtelsen for kørsel uden førerret, blev det også til flere andre sigtelser i forbindelse med sagen.
Mandag var Lokalpolitiet i Aarhus Vest ude og lave færdselskontrol sammen med færdselsafdelingen. Færdselskontrollen blev foretaget i civile biler, og der blev stoppet mange biler.
"Det var dejligt at se, at mange havde orden i tingene. Men 15 personer havde ikke tingene i orden, så det blev til 20 sigtelser for overtrædelse af færdselsloven," fortæller politikommissær Klaus Hvegholm Møller.
Resultatet af razziaen var syv fik klip i kørekortet, og en fik betinget frakendelse.
Forseelserne var:

  • 1 x kørsel uden førerret
  • 1 x kørsel i frakendelsestiden
  • 5 x rødt lys
  • 7 x andre sager
  • 4 x hastighed
  • 2 x sele
  • 1 x mobil

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.