Vi er syv pædagogstuderende fra VIA, som sammen med Gellerup Bibliotek har skabt en ny aktivitet, som børn fra fire år og opefter vil have fordel af at  benytte.
"Hjælp Holger" er en aktivitet, der tager udgangspunkt i en fortælling om Holgers verdensomrejse og hans store brune kuffert.
‘Hej med dig. Jeg hedder Holger, og jeg elsker at rejse. Jeg kan nemlig rigtig godt lide at opleve verden, møde nye kulturer og snakke med en masse sjove og spændende mennesker. Jeg skal på rejse rundt i hele verden og skal derfor have pakket min store brune kuffert. Men jeg har glemt mange af mine ting her på biblioteket. ”
Aktiviteten starter med højtlæsning af en historie, hvorefter de deltagende børn får udleveret et papir med billeder af alle de tabte ting. De skal nu gå rundt på biblioteket og finde tingene. Når alle tingene er fundet, får børnene af bibliotekaren udleveret en tegning til farvelægning, som et ‘tak for hjælpen’.
De første der fik fornøjelsen af, at afprøve aktiviteten, var fem glade børn fra Det Nye Børnehus og deres pædagogmedhjælper. Aktiviteten forløb rigtig fint, hvor både børn og voksne fik en god oplevelse! Børnene viste nysgerrighed, engagement, glæde, gå-på-mod og var meget optaget af aktiviteten.
Så kom hen på Gellerup Bibliotek og “Hjælp Holger! ” – så han kan komme ud på sin rejse!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.