Nu er ungdomsskoleaktiviteterne for 2016-17 kommet ud, og det eneste du skal blot møde op på rette tid og sted, når der er undervisning. Aktiviteterne følger det almindelige skoleår i forhold til ferier og helligdage. Hold øje med Facebook siden, for at få de seneste opdateringer:
www.facebook.com/ungigellerup
Rap-Akademiet:
Underviserne er professionelt udøvende rappere, dansere og sangere. Du og de andre artister og kunstnere optræder jævnligt til små og store events i hele Aarhus. Læs mere om Rap Akademiets tre fag herunder og find dem på Facebook: www.facebook.com/RapAkademiet
Rap (Rap-Akademiet):
Du lærer at opbygge tekster med rytme og flow indenfor rap. Du og resten af holdet laver tekster, samt øver jer i at formidle og udtrykke jer via rap. Udover optræden til events kan I medvirke i studieindspilninger, samt single- og online udgivelser.
Sted: Studiet i kælderen mod øst på Tovshøjskolen
Dag: Onsdag
Tidspunkt: Klokken 16-20
Sang (Rap-Akademiet):
Her lærer du at bruge både mavemuskler og stemme til at styrke din sang. I arbejder med at finde ens eget udtryk og måder at formidle sange ved varierende stemmeføring.  Du lærer både solo- og korsang.
Sted: Studiet i kælderen mod øst på Tovshøjskolen
Dag: Torsdag i lige uger
Tidspunkt: Klokken 16-18
Pigeboksning:
Vil du have råstyrke, kondition og sved på panden? Så er pigebokseholdet lige noget for dig. Nogle af Aarhus’ bedste boksere underviser dig og resten af holdet, og den til tider intense træning styrker både din fysiske og psykiske velbefindende.
Sted: Ved Tumlesalen og bokseklubbens lokaler i den vestlige ende af Tovshøjskolen
Dag: Søndag
Tidspunkt: Klokken 15-17
Uddannelsesvejledning:
Ahmad El- Ahmad coacher og vejleder dig i at vælge, hvilken uddannelse der er rigtig for dig. Du får også mulighed for at møde rollemodelkorpset med lokale unge, der holder oplæg for dig og vennerne om, hvad det vil sige at gå på en ungdoms- eller erhvervsuddannelse.
Find os på Facebook: www.facebook.com/Get2Ed
Sted: Klubberne i Gellerup og Toveshøj
Adgangskrav
: Medlemsskab af enten ungdomsklubben i Gellerup eller Toveshøj
Dage
: Hver onsdag fra 1. september
Tidspunkt: Gellerupparken: 15.30-17.30 eller Toveshøj: 18-20

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.