Det summer i fødderne, når entreprenørmaskinerne får undergrunden til at vibrere. Den nye bygade tager lynhurtigt form – og hér i orkanens øje emmer luften af støv, afskaffelse af gamle strukturer og nye perspektiver.
Vi står i den grå toetagers pavillon, som stikker op midt mellem Yggdrasil, Gellerupbadet og E&P-Huset. Her arbejder KunstnerNetværkGellerup på højtryk for at blive klar til fernisering. På torsdag slår de dørene op for udstillingen ‘Overgang i Vest’, som handler om fysiske forandringer og menneskelige fortællinger i Gellerup.

Udstillingen er en del af Aarhus Festuges program, hvor man blandt andet skriver følgende:

”Vi kigger ud over Gellerup, vandrer i vores tanker – det er svært at overskue, hvad der egentlig sker. Vi sætter alt sammen i vore hoveder og prøver at finde mening i det vi oplever på stedet. Resultatet er en blandet fortælling, som uanset hvem den bliver set af, læst, hørt eller oplevet, kun giver mening for den enkelte, når vedkommende kigger med ud over Gellerup.”

Tid: Torsdag den 25. august kl. 16-19
Sted: Den grå pavillon ved Gellerupbadet (Sigrids Stues instant platform)

Udstillere: Aksel Striim, Anett Sällsäter Christiansen, Anne Katrine Graah Rasmussen, David Ramirez, Faranak Sohi, Gawe Gungor, Lars Henningsen, Katrine Faber, Nushan Roshani.

Udstillingen er sponsoreret af Gellerup Kulturpulje, Statens Kunstfond, PRO-trans og Aarhus Billedkunstcenter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.