Hele byen var på besøg i Gellerup i fredags. De lokale beboere var der flest af, men mange fra naboområderne og almindelige nysgerrige aarhusianere deltog også i åbningen af Karen Blixens Boulevard. Og så alle dem, der kom for at høre Johnson og de andre til aftenfesten…
Det var en gadefest med det hele, og lidt til. Kaffebord på midten af bilgaden, tur med Londonbus på busgaden, madboder med Gellerupske specialiteter og boder med nye og andre lopper.
Et hus blev tømret sammen midt i det hele. Det var det lokale tømrerfirma ATS, der sammen med Aarhus Tech ville vise unge lærlinges "skills" med at sætte et hus sammen på en time – inklusiv malerarbejde. Det lykkedes, og lokale tømrerlærlinge kunne tage æren for at flikke huset sammen. God reklame for gode håndværkere!
Prøveballoner
Som flere af de officielle talere var inde på ved den officielle feststart, så bliver festpladsen tæt på E&P-huset meget centralt i Gellerups byliv. Det er her, de nye spændende ting skyder op som "prøveballoner" i Instant City, og nogle af dem vil dale ned som vigtige elementer i Gellerups fremtid.
Gellerup C hører til disse prøveballoner – såvel Sigrids Stues toetages kunstpavillon som ACFCs klubhus og det endnu højere ‘Block’, hvor Cirkus Tværs har deres udendørs øvebane – som i øvrigt må bruges af alle. Cirkus’ egne artister og gæstende arabiske akrobatik-piger viste under festen, hvad Block kan bruges til.
Musik på Blixen
Under hele festen var der musik på Blixen – boulevardens mundrette forkortelse. Om eftermiddagen mest DJ, og da tusmørket faldt på, gjaldt det først talenter fra Rapakademiet og derpå de store drenge som Johnson, USO, Cha-D og Marwan.
Har vi glemt noget i omtalen? Sikkert!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.