Fem egyptere med status som turister er blevet anholdt i Gellerup. Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.
Østjyllands Politi kørte i går kl. 10.42 ud til en adresse på Gudrunsvej i Aarhus Vest, hvor der, ifølge politiets oplysninger, skulle være flere personer, der opholder sig ulovligt i landet. Politiet mødte på adressen fem mænd i alderen 37 til 45, der alle er egyptiske statsborgere. De blev alle frihedsberøvet i 3×24 timer med henblik på at få fastlagt deres identitet og opholdsgrundlag.
Der er fundet flere bilag på personerne, hvor det fremgår, at flere af dem, under deres ophold i Danmark, har sendt penge ud af landet. Politiet er derfor i gang med at undersøge, hvordan de egyptiske mænd, mens de har været turister i Danmark, har været i stand til at forsørge sig selv og derudover sende penge ud af Danmark.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.