Det er flere måneder siden, at der blev sat et omfattende plankeværk op omkring den store byggeplads på hjørnet af Edwin Rahrs Vej og ‘Blixen’. Her bygger Aarhus Kommune ca. 1000 nye arbejdspladser til hele teknik- og miljø-forvaltning og dele af Sociale Forhold og Beskæftigelse. Lokalpolitiet rykker også ind.
For, at forbipasserende kan følge med i, hvad der sker, er der flere steder sat kighuller ind i plankeværket, og på Edwin Rahrs Vej er der desuden en trappe op til et udsigtspunkt, som står oven på en container.
Herfra kan man følge med i, hvad der sker på byggepladsen, som styres af entreprenørfirmet A Enggaard.
Og hvad sker der så? Det meste foregår under jordniveau, idet der er gravet vældig meget jord væk, og nu bygges der op i kælderniveau.
Læs mere om det kommende kontorhus, der ventes at åbne sidst i 2018
Se den korte video her, som panorerer hen over byggepladsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.