Chancerne er ikke vanvittigt store, men får han personlige stemmer nok, så vil Gellerup få en stærk debattør i Aarhus Byråd om et år. 
Det er Fadi Kassem, der stiller op som SF-er til byrådsvalget i oktober 2017. Når vi kan sige, at chancerne ikke er store, skyldes det SFs opstillingssystem. Partiet har valgt partiliste, som betyder, at det er SFs medlemmer, der ved urafstemning bestemmer den rækkefølge, som byrådsmedlemmer vælges efter. 
Her er Fadi Kassem opstillet som nummer 5. Da SF i dag kun har to byrådsmedlemmer, vil det være op ad bakke at sprænge partilisten, men dog ikke umuligt.

  1. Nuværende rådmand Thomas Medom er spidskandidat, og på de følgende pladser kommer:
  2. Mette Bjerre
  3. Jan Ravn Christensen (nuværende byrådsmedlem)
  4. Gitte Velling
  5. Fadi Kassem

Fadi Kassem skriver om sig selv:
Fadi Kassem, 32 år, gift og far til en pige på 14 mdr., pædagog fra den gamle skole, iværksætter, medstifter og daglig leder af Kontaktstedet i Gellerup på 13. år, forfatter: ”Fra Krigsbarn til Rollemodel”, foredragsholder.
Flygtningebaggrund, opvækst på børnehjemmet Himmelbjerggården, efterfulgt af alt for mange socialpædagogiske opholdssteder og livsvalg, der ikke altid var på den rigtige side af loven. På et tidspunkt så nogen lyset og mulighederne i mig og min baggrund. Derefter har jeg de sidste 13 år gjort det til min levevej at hjælpe andre, der står i samme situation, som jeg selv gjorde det. Jeg ved om nogen, hvad det vil sige at være kant med samfundet, uønsket og fuldstændig marginaliseret. Identitetsløs – hverken fugl eller fisk, hverken dansk eller perker – og hvor svært det kan være at befinde sig i det tomrum, som hhv. 1., 2., 3., 4. generationsindvandrer.
Læs mere om Fadi Kassem

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.