I det seneste nummer af Skræppebladet læste du måske, at alle beboere i Brabrand Boligforening kan tilmelde sig klimavenlig strøm – og samtidig selv spare penge på elregningen?
Bor du i Gellerupparken eller Toveshøj, er det endda så nemt, at du ikke behøver gøre noget! For du betaler strøm over huslejen og er allerede tilmeldt direkte af Brabrand Boligforening, og du vil automatisk få rabatten og slippe for at betale abonnement.
Brabrand Boligforening har valgt ny el-leverandør, der både er billig og grøn. Kombinationen kommer ved at købe el fra Vindstød, som er det eneste danske energiselskab, der er 100 procent baseret på danske vindmøller.
Siden årsskiftet er alle beboere i afdeling 4, 5, 6, 26 og 31 samt nye lejere i Brabrand Boligforening automatisk blevet tilmeldt elselskabet Vindstød, som udelukkende sælger el produceret fra danske vindmøller.
Beboere i andre afdelinger tilmelder sig via Vindstøds særlige hjemmeside for Brabrand Boligforening.
Attraktivt og sympatisk
Vindstød kan tilbyde vores beboere en lavere elregning og samtidig bidrage til en mindre klimabelastning.
I Brabrand Boligforenings tilfælde viser beregninger, at skiftet til klimavenlig el kan give en besparelse på CO2- regnskabet på op imod 6.000 ton årligt.
El fra vindenergi ligger dermed godt i tråd med vores øvrige tiltag på energiområdet, hvor vi bl.a. har gode erfaringer med energi fra solcelleanlæg.
Vindstød er et lille, lokalt energiselskab med base hos INCUBA i Navitas, som er Aarhus’ kraftcenter for uddannelse, forskning, innovation og iværksætteri. Herfra arbejder selskabet med at udbrede salg af el alene baseret på vindenergi.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.