Ismail og Mahamed fik forleden en kop kaffe og en kage serveret af en glad Helle Hansen nede i cafeen på hostellet. Hun havde nemlig ledt efter dem i flere uger for at sige dem tak. I mandags fandt hun dem.
”Jeg kiggede ud ad cafeens vinduer, og der gik de to mænd på stien og vinkede til mig. Jeg skyndte mig ud og råbte dem an,” fortæller Helle, som for en måned siden tabte sit nye dankort med chip midt på Karen Blixens Boulevard en lørdag eftermiddag, imens hun viste gode venner rundt i Gellerup.

”Jeg lagde ikke mærke til, at kortet faldt ud af lommen, da jeg tog min mobil frem, fordi vi skulle tage selfies oppe ved E&P Huset. Kort derefter fortsatte min rundvisning ned til Sleep-In Hostellet. Og her stod jeg og vennerne i den bageste spisestue, da de to mænd pludselig dukkede og spurgte efter "Helle Hansen?". Det er mig, sagde jeg, og så rakte de mig mit spritnye dankort,” husker Helle.

Så var de væk…
”Jeg blev selvfølgelig glad, men var også meget overrasket, for jeg havde jo slet ikke opdaget, at kortet var væk. Jeg sagde mange tak og ville give dem noget. Men de afslog og var pist væk… Mine venner stod og grinede lidt og sagde for sjovt, at det da vist var noget, jeg havde arrangeret med de to mænd,” fortæller Helle, der siden har gået og kigget for at finde de to kort-findere.

”Endelig i mandags fandt jeg dem, Ismail og Mohamed. Og heldigvis sagde de ja til at komme ind i cafeen og få en kop kaffe og et stykke kage som tak,” siger Helle.
Mange rare naboer
Hun har på Facebook skrevet om det gode naboskab, som findes i Gellerup – med Ismail og Mohamed som de nye levende eksempler. Flere roser mændene og siger, at dem er der mange af i Gellerup. Og en enkelt skriver direkte:
"Næsten alle i Gellerup er ligesom Ismail og Mohamed!"

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.