Gazellefarmen er tænkt bredere end iværksætteri. Hvis du er arbejdsløs og gerne vil have hjælp til at søge job, så vil farmen også være en central indgang for dig.
Fremskudt jobvejleder i Det boligsociale Sekretariat, Ghassan Hassoun, kalder det en ”fælles indgang” for jobsøgende, både unge og voksne, hvor der vil være en slags jobcafe.
”Gazellefarmen er både for de ressourcestærke og for de mere udsatte. De sidste kan vi hjælpe med afklarings/opkvalificeringsforløb, og virksomhederne i Gazellefarmen kan trække relevante jobsøgende ind,” siger Ghassan.
”Med dette tiltag vil vi styrke innovation og iværksætterkultur, samt øge beskæftigelse og selvforsørgelse i området. Vi skaber alternative læringsforløb (øvebaner), og udvikler iværksætter-kompetencer hos udsatte unge fra området.
Det kan også være, at du har en iværksætteridé, som ikke lige passer ind i Gazellefarmens eget koncept. Men kom ind alligevel – Gazellefarmens projektleder Rasmus Nørfeldt og fremskudt jobvejleder Ghassan Hassoun kan også rådgive iværksættere, så du kan komme videre inden for fødevarer, design og al anden virksomhed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.