Serie: De aktive i afdelingsbestyrelserne
Når man snakker om Gellerupparken, er der mange forskellige meninger. Ifølge nogle er Gellerup bare et sted der skal lukkes, mens nogle mener Gellerup er et smukt og unikt sted. Blandt de sidstnævnte er Elsebeth Frederiksen.
Hun har siddet i Gellerupparkens afdelingsbestyrelse siden 2013. Det hele startede for nogle år tilbage, hvor Elsebeth havde boet i Gellerup i noget tid. Hun var frivillig på Skræppebladet og blev trukket ind i flere og flere foreninger og syntes, at det var meget spændende, hvorefter hun begyndte at komme til beboermøderne. Elsebeth valgte at stille op til afdelingsbestyrelsen i 2013 og blev valgt ind. Hun sidder nu i afdelingsbestyrelsen for tredje gang.
Det giver også mig noget
Når man spørger Elsebeth om, hvorfor hun har valgt at være frivillig, smiler hun: ”Det er en måde at give. Det med at gøre noget godt for sit område og for andre, det giver også mig noget.”
En af Elsebeths vigtigste mærkesager er at gøre Gellerup et endnu bedre sted. Personligt synes hun, at Gellerup er et meget fedt sted at bo, og for hende er det også vigtigt at få verden udenfor til at se det.
Hun mener, at det er beboerne fra Gellerup, der gør at stedet er så fedt at bo i. Modsat mange politikere synes hun ikke, at man skal flytte ud af området, bare fordi man har en lidt mørkere hudfarve. Ifølge hende skal alle, der har lyst til at være i Gellerup, have lov til at være her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.