Portrætserie: Virksomheder i Opgangen
Maud Clement er en fransk Osteopat, som flyttede til Aarhus sidste år med sin kæreste. Hun kendte ikke Gellerup på forhånd, men rykkede ind i iværksætterklyngen Opgangen og har ikke fortrudt det:
”Som tiden flyver, er jeg kommet til og elske området på grund af mixet af forskellige kulturer og mennesker,” siger hun.
Maud Clement praktiserer Osteopati, som er en internationalt anerkendt manuel behandlingsform, baseret på traditionelle sundhedsvidenskabelige fag som anatomi, neurologi, fysiologi, biomekanik, embryologi og patologi.
Der tages afsæt i dybdegående teoretisk viden om kroppen, samt i en forståelse af, at mennesket er en helhed, og at struktur og funktion påvirker hinanden. Osteopati er grundlæggende præventivt og helbredende, forklarer Maud.
Osteopater benytter sig af manuelle teknikker til at stille diagnose og give behandling af forskellige væv som, led, muskler, indvolde og muskelhinder med det mål for øje, at hjælpe til optimal funktion og sundhedstilstand.
Jeg praktiserer på engelsk for tiden, men jeg er i fuld gang med at lære dansk, og jeg håber snart at kunne tilbyde mine sessioner på dansk.
Behandling af personer i nød
Maud kunne rigtigt godt tænke sig at tilbyde sessioner for personer i nød og som ikke har så meget:
”Jeg leder i øjeblikket efter organisationer, der kan være bindeled mellem folk og mig: Det kunne f.eks. være dårligt behandlede kvinder, børn fra dårlige kår, eller personer med kroniske smerter eller et svært handicap. De organisationer må gerne kontakte mig!”

Link til Opgangenosteopati
Se her,  hvordan en osteopat arbejder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.