Sigrids Stue deltager på Eutopia International Festval, som starter i dag kl. 17. Det bliver med kunst, som er skabt i samarbejde med Brabrand-Årslev Lokalhistoriske Arkiv.
Alle dage fra kl. 14-23 viser Sigrids Stue og billedkunstner Maj Hasager installationen ‘Erindringens dissonans’. Det sker udendørs i vinduespartiet ved siden af hovedindgangen til Gellerup Bibliotek. Værket består af en serie bannere, hvis udtryk er baseret på lokalt billed- og arkivmaterale fra Gellerup. 
Torsdag d. 27 kl. 14-16 er der mulighed for at høre mere om installationen Erindringens dissonans og samarbejdet med Brabrand-Årslev Lokalhistoriske Arkiv, når billedkunstner Maj Hasager og arkivar Vibeke Harsberg er tilstede på biblioteket.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.