Kristian B. Lauritsen havde torsdag sin sidste arbejdsdag i Brabrand Boligforening og holdt en reception i E&P-Huset. Han varetog det boligsociale arbejde efter, at den forhenværende boligsociale leder Henning Winther rejste sidst i januar i år.
Beboerne i Gellerup og de boligsociale medarbejdere må undvære en egentlig boligsocial leder lige med det første, idet Brabrand Boligforenings direktør Keld Laursen vil vikariere som personaleleder og afslutte den nuværende helhedsplan – den slutter til årsskiftet. Der skal snart opslås en stilling som ny boligsocial leder.
Ny helhedsplan forsinkes
Det betyder, at først om nogle måneder skal der ansættes den tredje boligsociale leder inden for samme år. Når lederen er ansat, kan processen med at færdigforhandle en kommende helhedsplan afsluttes. Det medfører derfor stor risiko for, at den hidtidige tidsplan for en ny helhedsplan derfor ikke kan holdes – det vil sige, at den ikke vil starte 1. januar, men først nogle måneder senere.
Kristian Lauritsen varetog samtidig med det boligsociale arbejde sit job med at bane vejen for det kommende Sports- og Kulturcampus som programleder i Brabrand Boligforening. Det arbejde er nu så langt, at tre arkitektteams konkurrerer om at vinde opgaven, og en østrigsk operatør udvikler på ideen om et stort Verdensbad.
Direktør Keld Laursen sagde i en spontan tale til Kristian Lauritsen, at når Sports- og Kulturcampus er realiseret om seks-syv år, vil man kunne se den som en ‘game changer’ – hvad Kristian har en stor andel i.
Kristian Lauritsen har sagt op for at vende tilbage til sit tidligere virke som selvstændig konsulent.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.