Hvis du ikke har mulighed for at deltage i den døgnlange event Stafet for Livet 9.-10. september, så kan du alligevel støtte kampen mod Kræft. To arrangementer – det ene allerede i dag torsdag – går forud for eventen.
I eftermiddag 31. august kan du mellem kl. 17 og 19 høre om, hvordan det er at være ung og have kræft. Det foregår i Foreningernes Hus. 
Kræftens Bekæmpelse og Somalisk Sundhedsforbund kommer med et oplæg om, hvordan det kan føles at få kræft når man er ung, hvilken indflydelse det har på dagligdagen og hvad der er af tilbud til unge kræftramte.
Oplægget er for alle der kunne have en interesse i at vide mere om emnet, og vil være med til at nedbryde tabuet omkring at være ung og have kræft. Det er også relevant, hvis du har en pårørende ung med kræft.

Det er gratis at deltage.
De syv tegn på kræft
På mandag den 4. september kan du også blive klogere på, hvilke tegn på kræft du skal være opmærksom på. Det er kl. 15-17 på Gellerup Bibliotek.
Hør et spændende oplæg om hvilke syv tegn du skal holde øje med for at opdage kræft, før det er for sent. Per, der selv er tidligere kræftpatient, fortæller om sine egne erfaringer. Det er vigtigt for Per, at især mænd bliver mere opmærksomme på de signaler kroppen sender, hvis noget er galt.
Brug en eftermiddag på biblioteket sammen med Kræftens Bekæmpelse og Somalisk Sundhedsforbund og bliv klogere.
Om rygning 6. september
Sundhedsforbundet og Kræftens Bekæmpelse tager onsdag 6. september kl. 14-18 fat på rygerne. I City Vest tager de imod rygerne, der kan få en snak om deres rygning. De kan få testet kuliltetal og få mere viden om, hvordan rygning påvirker kroppen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.