Onsdag 4. oktober klokken 14-16 ævles der løs i det kreative hjørne på Gellerup Bibliotek.
Der kan laves æbletryk, billeder af blade og farvelægge smukke æblemotiver. Der uddeles også æbleopskriftbøger og det er muligt at deltage i æblequiz med præmier.
Lørdag 7. oktober klokken 11-15 er det Mostedag på Fredpladsen i Gellerup. Ta dine nedfaldne æbler med sammen med nogle flasker, og kom og lær hvordan du laver din egen æblemost. Alle kan få presset op til 25 kg æbler, som giver 20 liter most. Du kan også blive oplært som supermoster klokken 09-11.
Bagefter vil Gellerup Bibliotek og Sleep-in Gellerup holde efterårsæble-hygge på Sleep-in Gellerup klokken 14.30 til 17.30. Vi viser filmen ”Adams æbler”, på storskærm, og der vil være kaffe og æblekage. Bagefter er det mulig at snakke omkring filmen.
Arrangementerne er lavet í samarbejde med Grøn Støtteforening, Fællesrådet i Vejlby-Risskov, Fredspladsen Gellerup, Smag på Aarhus, Aarhus Kommune og Sleep-in Gellerup

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.