Det er vigtigt, at skolens elever bliver dygtige til dansk og matematik og alle de andre fag. Men det er også vigtigt, at vi er med til at åbne elevernes øjne for, at der er mange andre ting man også kan øve sig på, og blive god til.
Vi mener, det er vigtigt, at eleverne opdager, at det at spille musik er sjovt og en god måde at øve koncentration og lydhørhed på.
I flere år har skolen haft et samarbejde med Musikskolen, det vi kalder Musik- Unik. Eleverne har lært at spille et instrument. Nuværende 3. klasse er blevet gode til at spille violin og var i september måned til sammenspil på Hasle Skole. Eleverne fik stor ros. 
Som noget helt nyt har eleverne i 1. klasse fået taget mål til en cello. De skal nemlig lære at spille cello. Vi glæder os til at høre dem ved skolens fællessamlinger.
Der tages mål til cello i 1. klasse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.