Glæd dig til at se udsigten fra toppen af Gellerups nye store byggeri. Når julen er overstået i 2018, åbnes det store fire-etages teknik- og miljø-administration for 1000 medarbejdere – men også for beboere i Gellerup og andre, som kan bruge huset.
Øverst bliver der en roof-top-cafe, som bliver åben for alle. Onsdag var der rejsegilde, og gæsterne gik lov at gå op ad mange trapper i det rå byggeri for at nyde den fabelagtige udsigt fra toppen. Håndværkerne kendte godt udsigten i forvejen, så de prioriterede at stå i kø til to pølsevogne i grundplan.
Hvis Kristian Würtz (S) i øvrigt bliver siddende som teknik-rådmand de næste fire år, bliver han den politiske topchef i "OPS Gellerup", som er det foreløbige navn. Men det lød, som om han var sikker på den post, da han talte til håndværkere og samarbejdspartnere:
"Jeg ønsker mig en hård julegave i 2018. Tidsplanen holder, så jeg tror på det." 
Würtz ser huset som noget helt anderledes i forhold til tidligere kommunale byggerier, som har været opfattet som indadvendte og lukkede. 
"Huset her skal være kvarterets hus, det skal være åbent efter normal arbejdstid," sagde han. Det gælder ikke kun rooftop, men der bliver også et projekthus i underetagen, kaldet "Den gode By".
Du får din julegave
Afdelingsleder hos hovedentreprenøren A. Enggaard A/S, Peter Thorsgaard, sagde til rådmanden, at han nok skal få sin julegave, for alt kører efter planen. Byggeledelsen kører perfekt, samarbejdet mellem de mange parter ligeså, og de ca. 100 faste håndværkere kunne velfortjent nyde deres rejsegilde.
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.