Jens Høgh og Abelone Asingh har i en årrække været makkere i Beboerrådgivningen på Gudrunsvej 16. Abelone bliver på adressen, mens Jens fremover kommer til at sidde i Skovgårdsparken. I den anledning har Jens Høgh skrevet disse farvel-ord til beboerne i Afdeling 4 Gellerupparken:
I forbindelse med, at afdelingsbestyrelserne har besluttet at omorganisere Beboerrådgivningen, så vil jeg fra 1. januar 2018 ikke længere fungere som beboerrådgiver for beboerne i afdeling 4, Gellerupparken.
Jeg vil derfor gerne sende en tak for den store tillid og den venlighed og hjertevarme, som jeg har mødt fra både enkeltpersoner og familier i Gellerupparken igennem årene, samt for de både svære men heldigvis også mange dejlige livs-begivenheder, som I har givet mig lov til at dele med jer.
Jeg ønsker særligt alle dem, jeg kender, men også afdelingen i al almindelighed held og lykke i årene fremover.
Afskedsreception
Jens og Abelone inviterer til afskedsreception for Jensi beboerrådgivningens lokaler.
Torsdag 21. december kl. 14

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.