Tirsdag morgen blev det sydligste stykke af Gudrunsvej åbnet, så nu kan du tage turen helt fra Edin Rahrs Vej og ned til City Vest ad Gudrunsvej – eller omvendt. Vejarbejdet har taget fra januar til nu. 
Gudrunsvej er genmem de seneste tre år lagt helt om, dels for at sænke farten, og dels fordi der er kommet to nye tværveje gennem Gellerup – nemlig Inger Christensens Gade og snart også Trille Lucassens Gade. 
Det nyeste stykke af Gudrunsvej er anderledes end de to andre. Det får nemlig ikke cykelsti, så vejprofilen er en del smallere at køre på. Hvis du vil cykle hele strækningen fra nord til syd, skal du ind på Trille Lucassens Gade (når den er færdig til foråret) og ned ad Tinesvej. 
Lige nu er der kun fortov i den vestlige side af Gudrunsvej Syd, men der kommer også fortov i den anden side af vejen, når Svanen-byggeriet (billedet) er kommet længere. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.