Dansk Boldspil Union uddeler snart en række priser, i Dansk Fodbold Award, hvor det er dig og mig, der bestemmer, hvem der får den. Og der er lodtrækning om VIP-billetter til en valgfri landskamp i Danmark i 2018, hvis du deltager i konkurrencen.
Se konkurrencen her og de nominerede i de forskellige kategorier. 
Gellerup er repræsenteret i kategorien "En del af noget større". Fodboldklubben ACFC og formand Afif Abdallah er nomineret, side om side med kvindelandsholdets Nadia Nadim og flere andre.
Tager hånd om udfordringer
I begrundelsen lyder det:
Langt de fleste fodboldklubber har medlemmer, som er socialt eller kulturelt udfordret, men ACFC har i særlig grad skulle gøre noget ekstra for at sikre, at der er folk som har lyst, evner og ressourcer til at være frivillig i netop ACFC.

Afif Abdallah, der er formand i klubben, er en af årsagerne til, at ACFC har bidraget i særlig høj grad til at tage hånd om nogle af de mange udfordringer, der er i et af landets mest udsatte boligområder. Klubben og den aktive formand formår ikke alene at drive og udvikle en fodboldklub, der i særlig grad inkluderer en meget stor gruppe af udsatte børn og unge, som også er i stand til at begå sig med succes i de fodboldklubber, der ligger udenfor det socialt udsatte boligområde.
Afif Abdalla og ACFC påtager sig dermed et stort socialt ansvar for integrationen i Gellerup."
Uddeles i marts
Dansk Fodbold Award er tidligere delt ud i forbindelse med en TV-begivenhed, men i år sker det i forbindelse med DBUs repræsentantskabsmøde i marts. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.