Det blev til to medaljer til Gellerup i finalen i streetbasket ved GAME Streetmekka den 1. september i København.
Guld og sølv var farverne, for de to hold mødte hinanden i finalen, og det var "Gellerup 4" der løb med det gyldne metal.
Det skriver Aarhus Update.
GAME står for at udbrede kendskabet til gadeidræt i boligområder i hele Danmark, og det var da også unge fra Stenbjergparken i Sønderborg, Vollsmose i Odense, Gellerupparken i Aarhus og resten af GAMEs zoner der mødte op.
Et helt års træning
"For mange af deltagerne er det et helt års træning, der kulminerer til GAME Finals, når GAME’s træningszoner fra hele landet møder hinanden på kryds og tværs i turneringer og opvisningsshows", siger Morten Bo Andersen, direktør i GAME, og uddyber baggrunden for at afholde en event som GAME Finals:

"Målet med vores arbejde i boligområder er at få flere med i positive fællesskaber og her er GAME Finals en vigtig milepæl og kæmpe motivation for de børn og frivillige, der til dagligt træner med GAME."
Danmark skal være verdens mest idrætsaktive nation
GAME har siden 2002 arbejdet for at få unge engageret i gadeidrætsaktiviteter som streetbasket, gadefodbold og dans igennem ugentlige træninger i boligområder samt tilbagevendende events som GAME Finals.

I år tager idrætsorganisationerne DIF og DGI aktivt del i GAME Finals via ’Bevæg dig for Livet’, der er den største partnerskabsaftale i dansk idræts historie, som har en fælles vision om at skabe verdens mest idrætsaktive nation.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.