Op mod 700 børn og voksne indtog onsdag formiddag både parkeringspladsen ved Gellerup Kirke og Karen Blixens Boulevard for derefter, i to samlede flokke, at holde fanen højt med levende musik på et festligt sommeroptog igennem bydelens gader.

Optoget udspringer af en lang tradition i landets dagpleje, der hvert år på den 2. onsdag i maj måned afholder “Dagplejedag” for at fejre dagplejen. Som en udbygning har både Brabrand og Tovshøj valgt at invitere alle dagtilbuddets børn med i festlighederne.

En stor fest for børnene
Brabrand Dagtilbud startede fra Gellerup Kirke, mens optoget startede på Karen Blixens Boulevard for Tovshøj Dagtilbuds vedkommende. Begge optog blev tæt fulgt af Østjyllands Politi, der sørgede for smil og trafiksikkerhed for de festende børn og voksne.
Det hele afsluttedes med musik, sanglege, madpakker og ikke mindst is på det grønne område ved Emmasvej i Brabrand.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.