Det er nu man skal slå til, hvis man har brug for en ungdomsbolig. Der er nemlig rig mulighed for at få sig en billig bolig gennem UngdomsboligAarhus sammenlignet med prisen på de private udlejningsboliger, som er skudt op rigtig mange steder i Aarhus. 

Både i Gellerup og rigtig mange andre steder i Aarhus er der på det seneste blevet bygget adskillige nye ungdomsboliger. Det har påvirket markedet således, at der nu er rigtig mange boliger til gruppen af studerende.

Diana Jørgensen, administrationschef ved Kollegiekontoret i Aarhus kan bekræfte dette: “Jeg tror, at det skyldes, at vi har fået bygget en masse private boliger til ungesegmentet. Og selvom de er væsentligt dyrere end ungdomsboligerne, så har det vist sig, at mange unge har haft råd til det,” fortæller hun.

Du kan slå til nu
De unge som skal starte på uddannelse til august kan derfor slå til allerede nu og finde sig en god og billig ungdomsbolig. Det kan ske gennem UngdomsboligAarhus.dk. Normalt plejer der nemlig at være rift om boligerne i Aarhus. Og der er formentlig også bedre muligheder for at få flere af sine ønsker opfyldt i forhold til boligens størrelse, rum og beliggenhed.

10.000 ungdomsboliger på UngdomsboligAarhus
Det er den 1. og 15. i måneden at man kan leje en bolig fra. Ifølge administrationschefen fra Kollegikontoret, Diana Jørgensen, er behandlingstiden ikke længere grundet corona-situationen. Processen foregår derfor så hurtig som man fysisk kan håndtere det i boligforeningerne.

Det er Kollegiekontoret som administrerer fordelingen af alle boligerne på UngdomsboligAarhus.dk og Kollegiekontoret samarbejder med de andre boligforeninger i Aarhus om at udleje ca. 10.000 boliger.

Find oversigten over ledige boliger på hjemmesiden, hvor der står mere om priser og boliggarantien som man kan søge, hvis man er ny studerende i Aarhus. Her er der både private kollegieboliger og non-profit ungdomsboliger som du kan se en samlet oversigt over.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.