25-årige Ahmad Mansour har gået rundt med det store smil på hele weekenden. Fredag aften blev han kåret til Årets Maler ved et stort awardshow, der blev sendt online. Hans firma Plusmaleren har fået de bedste anmeldelser af alle små malerfirmaer i hele Danmark – og det går så godt, at han nu kan ansætte sine første medarbejdere.

”Det var helt overvældende at opleve. Det er kun halvandet år siden, jeg startede – og så får jeg sådan en flot pris,” siger Ahmad Mansour, efter at titlen som Årets Maler kom i hus i fredags. Pokalen skal have en fin plads på kontoret på J.P. Larsens Vej, og han er klar til at sætte stickers, der fortæller om titlen, på både malertøjet og varebilen.

Det er gået stærkt for Ahmad Mansour, som er vokset op på Dortesvej. Han startede helt forfra med sin virksomhed Plusmaleren i september 2018 og har nu netop ansat sin første medarbejder – og endnu én ansættelse er på vej.

Desuden har han taget en praktikant ind – en ung mand, der som ham selv bor i Skovgårdsparken, og som nu hos Plusmaleren får sine første erfaringer med arbejdsmarkedet.

Vil ansætte endnu flere
Ahmad Mansour begyndte selv tidligt med at tage småjobs som ungarbejder og avisbud. Han vidste tidligt, at han ville være håndværker og fik en læreplads som maler.

Han drømmer om, at virksomheden kan fortsætte med at vokse, og at han vil kunne ansætte endnu flere medarbejdere. Han har stort set kun private kunder, og han nyder at løse opgaver i kundernes hjem og løse opgaverne, til de er tilfredse.

”Jeg synes, det er hyggeligt – jeg kan godt li’ at komme ud og løse opgaver for folk. Det er dejligt at se, at kunderne giver positive anmeldelser. Det handler især om at møde til tiden, og blive ved til kunden er tilfreds,” siger han.

Kunderne begyndte at ringe
Han arbejdede som malersvend for et firma i Risskov, da han i september 2018 traf beslutningen om at starte sin egen virksomhed. De første måneder arbejdede han på timebasis for andre malerfirmaer, samtidig med at han delte massevis af flyers ud. Han oprettede også en Facebook-side, der hurtigt blev en vigtig del af markedsføringen.

Så begyndte kunderne at ringe, og nu har han faktisk mere at lave, end han kan klare alene.

”Jeg er overrasket over, at det er gået så hurtigt,” siger Ahmad Mansour, som i næsten alle døgnets timer har sin bluetooth-øresnegl i øret, klar til at tage imod nye opgaver.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.