Iværksætterhuset Square One fik i sidste uge tilføjet et feminint element, da 27-årige Sabrin Kahil åbnede skønhedssalonen Embrace Beauty.  Iværksætter-fællesskabet på Karen Blixens Boulevard rummer nu 16 forskellige virksomheder.

Rå beton på gulve og vægge er på kort blevet forvandlet til en lille stemningsfuld salon, hvor kvinder i alle aldre kan få sat hår, lagt makeup og få ordnet øjenvipper og bryn.

”Jeg er lidt nervøs og spændt, men nu er jeg bare er sprunget ud i det. Hvis jeg ikke gør det nu, kan jeg blive ved og ved med at udskyde det. Så jeg gjorde det bare. Og det har været en rigtig god beslutning. Jeg er virkelig glad for det,” siger Sabrin Kahil.

Hun har i forvejen iværksætter-erfaring som selvstændig i restaurationsbranchen,  og har både erfaring og de rigtige kurser i bagagen. Det vanskelige har været at omdanne lokalet, så det blev, som hun ønskede det.

”Jeg er der ikke helt endnu, men nu skal jeg bare i gang, så kommer det hen ad vejen.”

Hun er netop startet på sin afsluttende kandidat-uddannelse på Aarhus Universitet og kan derfor ikke have faste daglige åbningstider. Via Instagram kan man booke en tid, og så indretter hun sig på, hvornår kunderne har tid.

”Jeg har åbent efter aftale. Måske kan man komme forbi en aften ved midnatstid og se, at der er lys, for jeg er meget fleksibel,” siger hun.

Muligheden for at få lokaler i Square One opstod pludseligt, men hun glæder sig til at blive en del af fællesskabet i huset.

”Jeg kan godt li´ tanken om,  at man arbejder selvstændigt og skaber sin egen virksomhed. Men det er også motiverende at have kontakt med de andre iværksættere, især fordi mange af de andre iværksættere er jævnaldrende med mig,” siger hun.

Du kan komme i kontakt med Embrace Beauty via profilen @embracebeautyaarhus på Instagram.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.