Information Vest i Gellerup fortsætter rækken af koncerter, der præsenterer spændende musikalske navne inden for hybrid roots-genren. Lørdag d. 27. november kan du opleve hele tre forskellige bud på, hvordan man musikalsk kan blande forskellige genrer og traditioner.

I foråret 2021 tog Information Vest hul på en serie af meget forskellige koncerter, der alle havde det til fælles, at de blander forskellige musikalske traditioner.

Det har givet en række spændende musikalske oplevelser – og lørdag er der yderligere tre spændende musikalske tilbud for hele familien på plakaten.

Alle koncerter bliver streamet live på Facebook, så man kan være med uanset gældende restriktioner eller helbred, afstand, m.m. Man kan selvfølgelig også møde op og lytte live i de røde containere på Tinesvej 31. Det er gratis at deltage.

Du kan opleve disse tre koncerter på Nye Toner-festivalen:

Kl. 14.00 Sangskattekisten
Sangskattekisten udgøres af jazz-sangerinden Camilla Dayyani, som sammen med bassist Jens Jefsen og Martin Schack på klaver spiller og synger gode gamle børnesange som Hjulene på bussen, Jeg gik mig over sø og land og Tommelfinger.

Alle inddrages med sang, rytmik og bevægelse, så vi i fællesskab får en skøn koncertoplevelse. Sangskattekisten henvender sig særligt til de 2-7 årige.

Kl. 14.50 DAYYANI
Bag kunstnernavnet befinder 21-årige Isabella Dayyani sig. Her møder du en kunstner, der i blandingen af rock, R&B og elektronisk pop, mens enkelte men afgørende orientalske elementer betyder, at musikken skiller sig ud fra den danske popscene. DAYYANI henter inspiration fra sine iranske rødder og mellemøstlig musikkultur i den ellers vestligt prægede musik.

Isabella Dayyani har allerede udgivet sin første ep, All the Things I´m Learning og har i en række uger været på P3-listen med singlen ”Goddess”.

Kl. 15.30 Sam & The Soulmates
Her møder du en sangerinde, Samara Bahrami, med kæmpe udstråling, der med et super band bag sig står klar til at give musikalske oplevelser af en ganske særlig klasse.

Sam & The Soulmates har skabt sin helt egen stil, hvor soul- og bluesmusikken blandes med alt fra portugisisk bossanova til fransk sigøjnerjazz – alt sammen leveret på en måde, der emmer af kærlighed til musikken..

Nye Toner-festival: Lørdag d. 27. november kl. 14.00-17.00 i Information Vest, Tinesvej 31.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.