Fredag åbnede Gellerup Friplejehjem for alvor dørene med invitation til at komme og besøge det nye plejehjem. I løbet af eftermiddagen fik det nye friplejehjem besøg af 360 gæster.

”Vi kan jo være nogle af de næste, der får brug for at flytte ind,” sagde nogle af de første gæster, da de blev budt velkommen til Gellerup Friplejehjem, som havde inviterede indenfor til Åbent Hus den 16. juni.

De var nogle af de 360 gæster, som blev vist rundt på det nyåbnede friplejehjem. Mange begyndte rundturen på 1. etage, hvor man kunne få indtryk af både lejligheder, spise- og opholdsstuer og fællesaltaner. De fleste tog også elevatoren eller trapperne op til 4. sal, hvor de kunne se en møbleret lejlighed og nyde den imponerende udsigt ud over Aarhus.

I stueetagen blev salonen/wellnessrummet vist frem, gårdhaven blev beundret, og i fællessalen var der tid til hyggesnak over en kage og lidt at drikke.

”Det var fantastisk at byde så mange mennesker velkommen indenfor i vores fine nye rammer, og jeg er meget taknemmelig for, at så mange havde lyst til at kigge forbi og opleve hjemmet,” siger forstander Rani Bødstrup Hørlyck.

Hun fik mange positive kommentarer om hjemmets hyggelige rammer og den både afdæmpede og farverige indretning, ligesom flere også bemærkede, at de følte sig velkomne med det samme, de trådte indenfor.

De mange besøgende fik et godt indtryk af det nye friplejehjem, hvor den første beboer flyttede ind fredag, mens flere følger efter i de kommende dage.

I løbet af dagen talte Rani Bødstrup Hørlyck også med flere, som enten var interesserede i at flytte ind på hjemmet eller havde pårørende, som ønskede at bo på der – og nogle af de lidt yngre gæster spurgte også grinende, om de kunne blive skrevet op til en plads allerede nu.

”Det var dejligt at opleve den gode stemning hele eftermiddagen og fantastisk med så mange mennesker, som havde lyst til at besøge vores nye hjem og fylde rammerne med liv,” siger Rani Bødstrup Hørlyck.

Friplejehjemmet rummer 64 2-værelses plejeboliger fordelt med 16 boliger på hver etage – 1. til 4. etage. Hver etage rummer også fælles opholdsarealer med spise- og TV-stuer og fællesaltaner.

I stueetagen har hjemmet eget produktionskøkken, der sørger for maden til beboerne, og hjemmets aktivitetssal, som vil danne rammen om mange forskellige aktiviteter, ligger også i stueetagen. Her ligger også et wellness-område med indretning af frisørsalon. Hjemmet er en del af Danske Diakonhjem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.