Hvis du er mellem 9 og 12 år, kan du i den første uge af sommerferien opleve dit lokale bibliotek på helt nye måder. På Gellerup Biblioteks sommercamp kan du prøve VR-briller, lave lyd med AI, løse gåder i escape room og meget mere.

Gellerup Bibliotek er meget mere end masser af bøger. Ligesom ”storesøster” på havnen, DOKK 1, rummer dit lokale bibliotek masser af andre muligheder.

I dagene 1.-4. Juli inviterer Gellerup Bibliotek alle 9-12-årige i Aarhus til at komme på sommercamp på biblioteket. Her kan du blandt andet prøve nogle af de nye teknologier, som for eksempel VR-briller, AI-løsninger og augmented reality.

Men der vil også være masser af andre sjove opgaver og udfordringer. Blandt andet får du mulighed for at prøve escape room, hvor du skal løse forskellige gåder. Desuden er der skattejagt, ordbanko og meget andet på programmet.

”Vi vil gerne byde på en sjov og anderledes uge på biblioteket i den første sommerferie-uge, hvor man kan være sammen med sine venner, men også møde nogen, man endnu ikke kender i et nyt fællesskab,” fortæller biblioteksformidler Mathias Kær Helge, Gellerup Bibliotek.

”Vi vil gerne give mulighed for opleve biblioteket på en anderledes måde, end man normalt kender et bibliotek. Der vil også være bøger og læsning på programmet, men det er ikke det, der fylder dagene,” understreger han.

Alle dage er der program i tidsrummet kl. 9-14. Gennem hele dagen vil en person fra biblioteket lede campen. Man skal selv medbringe madpakke.

Du kan tilmelde dig via mailen: gellerupbibliotek@aarhus.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.