Bentes Café på Hasle Torv har aldrig før haft besøg af Borgmester Nicolai Wammen. Men det havde de en onsdag formiddag på en solskinsefterårsdag. Nicolai Wammen havde glædet sig til at komme på besøg, og han virkede også godt tilpas, da han træder ind i caféen til en kop kaffe. Der venter et interview med de nye borgerjournalister.
Nicolai Wammen ser gerne flere historier fra Århus V. Historier, der når ud til resten af byen og handler om alle de positive ting, der foregår i vestbyen. Som eksempler nævner Borgmesteren Bentes Café, hvor vi er, og hvor der drysser mennesker ind i en ujævn strøm under interviewet. Et andet eksempel på en god historie fra Århus V er det kommende kulturhus i Herredsvang. Her bliver der opført en helt ny bygning, der skal rumme både et værested som Bentes Café, bibliotek, scene og en masse andre kulturaktiviteter.
Derudover nævner Nicolai Wammen, at der sagtens kunne fortælles flere historier til resten af byen om det kommende kvindehus, om Globus 1 og om alle de andre aktiviteter, der har svært ved at fange mediernes interesse.
”Her håber jeg, at I borgerjournalister kommer til at spille en rolle som dem, der kan formidle hverdagshistorierne fra Århus V. Ikke som et glansbillede af at alt går fantastisk, men derimod et nuanceret billede af hvordan virkeligheden er i Århus V, bemærker han.
Sin egen viden om Århus V får Borgmesteren fra mange forskellige kilder. Han er ofte på besøg i området og handler gerne i Bazar Vest. Det kan godt tage sin tid at komme igennem Bazar Vest, når man er borgmester, og mange har noget, de skal fortælle. Men det er endnu en af måderne at få oplysninger om livet i Århus V.
Desuden holder Nicolai Wammen sig orienteret via aviser, sine embedsfolk og Integrationsrådet. Også borgerhenvendelser er med til at give Borgmesteren en fornemmelse af, hvad der går godt og hvad der går skidt i Århus V. Som den første, der har meldt sig til borgerportalens nyhedsbrev, har han nu endnu en mulighed for at følge med i, hvad der går for sig i Vestbyen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.