Udlejningschefen Connie Koppel  for Præstehaven har mødt overvældende interesse for de nye et- og to- værelses lejligheder.
”Alle de nye boliger på Rytoften og Ryhavevej har været udlejet inden indflytningsdato,” fortæller Connie Koppel og fortsætter:
”De første boliger på Ryhavevej med indflytning pr. 1. september 2007 var alle lejet ud i god tid, men der gik lidt længere tid med anden omgang, der havde indflytning den 15. oktober 2007 på Rytoften.”
Få en penthouse-lejlighed som studerende
På Rytoften er der tale om 48 to værelses lejligheder, alle på 50 kvadratmeter med eget bad og eget køkken. For hele herligheden skal du betale 3913 kroner incl. Forbrug.
Vælger man tilgengæld at flytte til Ryhaven, er der mulighed for at få en af de 18 penthouselejligheder på 39,8 kvadratmeter med egen altan. Vælger man dette får man også lejligheden helt for sig selv, da der er tale om etværelses lejligheder. Lejlighederne er udstyret med thekøkken og eget bad. Hvis man skulle være interesseret i en toværelses lejlighed, er der også mulighed for det, der er 36 af slagsen, og de er på 50 kvadratmeter med eget køkken og bad.
Prisen for at bo i en penthouselejlighed er 3345 kroner. De toværelses 3860 kroner. Huslejerne er  incl. forbrug
Connie Koppel fortæller også at selve udlejningen foregår igennem kollegiekontoret, som er en sammenslutning af de fleste kollegier og ungdomsboligindehaver i Århus kommune og på deres hjemmeside kan man se at der en ventetid på de nybyggede ungdomsboliger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.