Kvindehuset har eksisteret som en gruppe af aktive kvinder med forskellig etnisk baggrund siden 2004. Kvindehuset har nu gennem støtte fra de århusianske boligforeninger, Århus Kommune, URBAN og integrationsministeriet fået mulighed for at etablere sig i eget hus.
Netop nu søger Kvindehuset en leder og håber at få stillingen besat ved årsskiftet. Se link til opslaget herunder.
Kvindehuset etableres i en nedlagt børnehave nær Viby Torv og skal være åbent for alle århusianske kvinder uanset etnisk baggrund. Formålet er at styrke integrationen ved at nå en stor del af de kvinder, der ikke deltager aktivt i det danske samfund i dag.
Kvindehuset vil være et forum, hvor tværetniske og sociale netværk opstår, hvor kvinder fra alle kulturer og i alle aldre kan få oplysning, råd og vejledning om alt fra familiemønstre til kost og motion samt familierelateret vold eller andre socialt belastende forhold. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.