“Jeg er skuffet over, hvor få der kommer her,” siger Frank, da Borgerportalen kontakter ham på hans rendegraver i Hasle Bakker. “Det er de samme mennesker, der kommer hver dag, –  og det er mest kondiløbere,” fortsætter Frank. 
Frank glæder sig dog over et besøg for nylig fra Herning Kommune. De kom for at se på projektet og på Franks og hans kollegers arbejde. “De var meget begejstret for de betonmøbler, vi har lavet,” oplyser Frank med en vis stolthed. 
Adgangsveje, stier og opholdsarealer klar til brug 
Frank og en kollega udfører netop nu dræningsarbejde på den del af Hasle Bakker, der kaldes plateauet. Det ligger mellem Ringvejen og Toveshøj ned mod Edwin Rahrsvej. Der er fra krydset mellem Edwin Rahrsvej og Gudrunsvej/Lenesvej anlagt en ny trappe op til plateauet. 
Der er også anlagt stier og opholdsarealer på de to andre bakker, Bjergkammen og Spiralen. Det er her, vi finder Franks betonmøbler. De venter på brugere, der vil nyde udsigten. Og de venter på brugere, der vil fundere over, hvad de kan anvende bakkerne til. For ideen er, at der til stadighed skal ske en udvikling af anlægget for brugere med mange forskellige interesser. Der er god plads til mange slags udfoldelser på det 16 hektar store areal. Se www.haslebakker.dk
Hasle Bakker er et resultat af motorvejsplaner gennem Vestbyen, der ikke blev til noget. Oven på det areal er der lagt 1 million m3 overskudsjord fra byggerier i Århus. 
Ingen træer på bakkerne
Bakkerne skal ligge uden beplantning som kontrast til den grønne Vestby med de mange træbeplantninger. De skal være tilgængelige for et væld af friliuftsaktiviteter. 
De venter på, at vi tager dem i brug.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.