Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening arbejder på at blive en mere landsdækkende organisation. Derfor oprettes lokalafdelinger i de fem regioner. I Region Midtjylland indkalder foreningen til stiftende generalforsamling
torsdag den 15. november kl. 17.30 i Beboerhuset Yggdrasil, Dorthesvej 35A, Brabrand.
Samme aften er der offentligt møde om situationen i Gaza, og det holdes samme sted. Malene Sønderskov, Landekoordinator for Mellemøsten hos Folkekirkens Nødhjælp fortælle om den aktuelle situation. Hun er netop kommet hjem fra et besøg i Gaza.
Imellem de to møder er der fællesspisning. Man skal tilmelde sig spisningen senest den 13/11 kl. 12.00 til aarhus@danpal.dk eller 60896150.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.