Salah Hadi er af irakisk herkomst, kom til Danmark for 13 år siden og er nu 23 år. Han har drømt om sit eget musikstudie, og nu er det blevet virkelighed.
Studiet ligger i Åbyhøj i en industribygning, hvor de hvide vægge fungerer som en rolig kulisse for det kreative musikmiljø. Salah Hadi har haft sit studie i et år. Han kom i gang ved at bruge sin opsparing.  Ud over at eje selskabet producerer Hadi musik .
Første store projekt: Negash Ali
At være selvstændig giver lange arbejdsdag og få penge. Indtil videre har der været nogle rockbands for at indspille demoer.
Og så er Salah Hadi i gang med Negash Ali, der er en ung talentfuld rapper, som sit første store projekt. ”Det har været hårdt at starte selv. Nu glæder jeg mig til, at Negash-cd’en kommer,” konstaterer Salah Hadi og fortsætter: ”Det har været en lang læreproces.”
Det, der hjælper ham videre, når det ser sort ud, er samarbejdet med andre mennesker og at have musikken som lidenskab. Det giver ham styrke, når der hele tiden opstår nye problemer med økonomi og underholdningsbranchen, der i disse år er presset af nye måder at dele musik på.
Når Salah Hadi drømmer om sin virksomheds fremtid, er det første år bare begyndelsen. Der skal gerne komme flere kunstnere og at kunne sælge musikken også i udlandet. Men udgangspunkt er stadig Århus V. Her i den multikulturelle bydel finder Salah Hadi sin inspiration. Her er et musikmiljø, hvor folk inspirerer hinanden.
Hvis du vil høre mere til Salah Hadi, så se hans MySpace. Skulle du have bruge for et pladeselskab, kan Salah Hadi kontaktes på telefon: 20 68 11 22 eller 86 14 11 22.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.