“Vi vil være på forkant, og vi skal komme problemer i boligområder i forkøbet.” Det siger John Jensen, formand for Det Boligsociale Fællessekretariat i Århus.
Fællessekretariatet er Vestbyportalens moderorganisation.
Ved en reception den 8. november markerede Fællessekretariatet, at det er åbnet og har fået bopæl på Saralyst Alle 55. Takket være Landsbyggefonden, Boligforeningerne i Århus og Århus Kommune er Fællessekretariatets arbejde sikret økonomisk i 5 år. John Jensen føler sig overbevidst om, at det fortsætter også efter de første 5 år.
Mange indsatsområder
Et indsatsområde er borgerportaler. Vestbyportalen er kommet fra start. Blandt receptionsgæsterne blev der snakket om, hvilken bydel der som den næste skal have sin borgerportal på nettet. Der forlød, at Vestbyportalen er kommet så godt fra start, at andre bydele står på spring for at få deres portal og borgerjournalistuddannelse.
Sammen med andre boligsociale aktiviteter med tilknytning til Fællessekretariatet var Vestbyportalen synlig ved receptionen med materialer og information. De øvrige var CUBI (se billedet), DGIs “Flere frivillige ledere”, Gellerup Folkehøjskole og Kvindehuset.
Ses vi den 13. december?
Og så er Vestbyportalen klar til at møde dig ansigt til ansigt ved et arrangement den 13. december kl. 14 i Globus1. Portalens borgerjournalister bliver præsenteret efter gennemført kursus. Du kan møde portalens protektor borgmester Nikolai Wammen, som uddeler diplomer til alle journalister, høre rap’n’soul og se borgerjournalister i aktion. Vi håber at se dig og at høre dine forslag til portalen.
Se mere om arrangementet senere her på portalen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.