“Jeg er sikker på, at vi får gavn og glæde af dem i Vestbyen,” siger Keld Albrechtsen om valget til Folketinget af René Skau Bjørnsson og Eigil Andersen.
To lokale medlemmer af Folketinget
Aarhusvest-portalen har talt med Keld Albrechtsen efter optællingen af de personlige stemmer, som gav Vestbyen to medlemmer af Folketinget. René Skau Bjørnsson blev genvalgt, og Eigil Andersen blev nyvalg. Begge er lokale kandidater. De er ikke alene opstillet i Vestbyen, de bor også i Vestbyen.
Keld Albrechtsen har i alt 14 års erfaring som medlem af Folketinget i perioden fra 1980 og til valget i 2005. Han er den beboer i Vestbyen, der har længst erfaring med politisk arbejde i Folketinget.
Bliv ved med at være “rigtige århusianere”!
Efter Keld Albrechtsens opfattelse er det af stor betydning, at medlemmer af Folketinget bevarer en stærk tilknytning til deres lokale område.
Hans råd til de to valgte er: “Bliv ved med at være århusianere. Brug det bevidst og offensivt. Ikke kun for lokalområdets skyld, men også af hensyn til jeres politiske fremtid.”
Efter Keld Albrechtsens opfattelse er der ingen modsætning i at være “rigtig århusianer” i Folketinget og at være landspolitisk i sit politiske arbejde: “Århusianske folketingsmedlemmer bør bo og virke lokalt. Det giver bedst kvalitet på alle felter af ens politiske arbejde.”
Keld Albrechtsen slutter med en konkret opfordring til de to folketingsmedlemmer: “Støt aktivt op om helhedsplanen for Gellerupområdet, og vær med til at skabe et sammen-hængende letbanesystem i Århus.” 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.