“Hvis de unge vidste, hvad det er, ville der være mange flere,” lyder det indtrængende fra Abdul Ahi Ali. Han ærgrer sig over, at kun 6 har meldt sig til det tredje hold i træner- og lederkusus for unge i Vestbyen under projekt ’Bedst i Vest’.
Selv deltog Abdul Ahi Ali på hold nummer to i februar måned. Han er 24 år og bor i Gellerupparken. Sportsforeningen Århus SF 06 nyder godt af hans arbejde som træner.
Stor betydning for foreningsarbejdet
“Der er masser af inspiration i kurset til at gøre foreninger bedre. Du får masser af værktøjer. Og du får generel viden at arbejde konkret med.”
Kurset har haft stor betydning for Abdul Ahi Ali: “Jeg har fået forståelse for at udtrykke mig, så modtagerne forstår, hvad jeg siger og gør. Det går bedre med at få nye medlemmer og at fastholde medlemmer. Jeg har stadig forbindelse med andre deltagere på kurset. Det betyder meget, at vi kan hjælpe og støtte hinanden.”
Kursus udsat til efter nytår
Projektleder Gordon Roberts oplyser, at det kursusforløb er udsat, der skulle være startet her i november måned. Der skal være mindst 12 tilmeldte. Gordon Roberts forventer, at kurset i stedet kan starte efter nytår. Han opfordrer interesserede unge til at henvende sig til ham (tlf. 51575612) eller den anden projektleder Camilla Jørgensen (tlf. 29273888). Kursustilbuddet er gratis for unge mellem 16 og 30 år.
Abdul Ahi Ali er bekymret over den svigtende tilmelding: “Foreningerne er sårbare, hvis der ikke er nye parat til at tage over,”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.