Dansk Flygtningehjælp er i gang med at starte pigeklubber i Gellerupparken og Bispehaven. Kom til informationsmøde, hvis du vil være frivillig.
Pigeklubberne er for teenagepiger med etnisk minoritetsbaggrund. I klubberne kan pigerne lave mange forskellige ting, for eksempel lave lektier, sy, tage på udflugt og snakke om alt.
”Det er en mulighed for at skabe et frirum til pigerne,” understreger Nadja Christy, der er ansat i Dansk Flygtningehjælp til at tage sig af pigeklubberne. ”Her kan pigerne være på deres egne betingelser.”
Som frivillig i pigeklubberne får du mulighed for at dele ud af dine egne erfaringer. Det kræver ingen kvalifikationer at være frivillig. Alle kvinder er velkomne. Der kræves kun lyst til at beskæftige sig med pigerne og deres liv. ”Det er en fordel for klubberne, hvis der kommer mange forskellige kvindetyper,” fortæller Nadja Christy, ”for så får pigerne flere forskellige erfaringer at trække på.”
Der er orienteringsmøde onsdag d. 28. november kl. 17-19 i Dansk Flygtningehjælps lokaler, Vestergade 72 3.sal, 8000 Århus C. Vil du vide mere om pigeklubberne, så kontakt Nadja Christy på tlf.: 33 73 52 60 eller følg dette link: www.flygtning.dk/pigeklubber

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.