Globus1 er ikke for ingenting en multihal. Foreninger og klubber kan bruge hallen til alskens fysiske udfoldelser, og 8. december er disse foreningers instruktører eller andre interesserde inviteret til at prøve nogle anderledes redskaber. Blandt andet Danmarks eneste sportswall.
“Temadagen skal vise anvendelsesmulighederne af vores Team Track og Sportswall. Samme da har vi en masse børn på besøg, så man kan afprøve det i praksis” fortæller idrætskonsulent Heidi Lytje Oehlers.
Det er gratis at deltage, men Globus1 skal kende det antal personer, der kommer. Man tilmelder sig til Heidi på tlf. 51 57 53 48.
Se programmet i .
Op på væggen
Som den eneste hal i Danmark har Globus1 en Sportswall. Temadagen giver en introduktion til hvordan foreningen kan anvende sportswall som et alternativ til opvarmning eller til at gøre jeres træning lidt anderledes.
Det unikke ved vores Sportswall er, at den kan indgå i træningen og opøve både reaktionsevne, præcision, teknik, koordinering og styrke. Niveauet kan justeres efter målgruppen, og den kan anvendes af alle.
12 meter hoppepude
Vores Team Track er en 12 m lang hoppepude, som kan anvendes til spring-gymnastik, såvel som sjov og leg med børn og voksne i alle aldre. Dagen vil indeholde en introduktion til, hvordan Team Track kan anvendes til leg med de mindste, og til opvarmning eller træning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.