14 kvinder fra Gellerup og Toveshøj kunne tirsdag modtage beviset på, at de nu er uddannede bydelsmødre. Rådmand Kristian Würtz overrakte diplomerne ved et arrangement i Det boligsociale hus Yggdrasil.

Tidligere har diplomoverrækkelsen foregået i byrådssalen på Aarhus Rådhus, men på grund af corona-nedlukningen, kunne det ikke lade sig gøre, og den foregik i stedet i Det boligsociale hus Yggdrasil.

Rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse, Kristian Würtz, benyttede dog lejligheden til at  invitere de nye bydelsmødre på besøg på rådhuset, så snart det igen er muligt at modtage gæster.

”I har en vigtig rolle som formidler mellem familierne i lejlighederne og det øvrige samfundet, og I har været rigtig gode til at brede budskaber og forståelse bredt ud. I er med til at bygge bro og gøre verden større. Det skal I have tusind tak for,” sagde Kristian Würtz i sin tale til bydelsmødrene.

”Det skaber et stærkt lokalsamfund, at mennesker mødes og bygger ting op sammen, og det er I med til. Jeg håber, at I vil være med til at bære stafetten videre og inspirere andre til også at være aktive i jeres lokalområde.”

Der er nu 108 uddannede bydelsmødre i Gellerup.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.