Adskillige børn fra Århus Vest er kommet i søgelyset på en måde, der har vakt opmærksomhed på højeste sted. ”Fri for mobning” er et større projekt, som har kronprinsesse Marys særlige interesse. Derfor har hun netop besøgt Skjoldhøjskolen og en integreret institution på Venøvej.
Til trods for travlheden med det krævende arrangement gav skoleinspektør Lise Gammelby sig tid til at fortælle lidt om det til Deres udsendte. Hun afløste første februar i år Rune Meyer, der tidligere havde arbejdet med trivsel.
”Her var i forvejen bolde i luften, og det havde interesse i forhold til det nuværende projekt,” fortæller hun og fortsætter: ”Der er blevet udvalgt tre skoler: En i Gentofte, en i Kolding og så Skjoldhøjskolen. Vi er blevet valgt, fordi her er meget forskellige elever. Et flertal af dem er danske, men ellers er der børn med mangfoldige baggrunde”.
Adspurgt bekræfter hun, at der er ”nogle stykker” fra Gellerup og andre steder i Århus Vest. ”Det er et spændende projekt at være med i,” slutter hun.

Kronprinsessen besøgte først institutionen på Venøvej, ledsaget af Mimi Jacobsen fra Red Barnet og rådmand Louise Gade. Hun gav sig tid til at hilse på publikum. Herfra gik hun med et barn i hver hånd ned til Skjoldhøjskolen, hvor skolens elever og ansatte havde taget opstilling og tog imod hende.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.