Gør et fund
Der er gode chancer for at gøre et rigtigt loppefund eller finde billige julegaver, når Kræmmerforeningen Århus Vest holder bagagerumsmarked.
 
Smukt bundne stedsegrønne kranse, violette orkideer, guldglitrende smykker, værtindegaver, dekorerede glaslysestager, gammelt porcelæn, gode bøger, tøj, sko, filtede uldhatte, smykker fra Grønland og legetøj var nogle af tilbuddene, da foreningen senest afholdt marked.
Smag hjemmelavede, tørrede æbler
Lørdagens marked byder også på smagsoplevelser. Man kan se og smage på tørrede æbler og få inspiration til selv at lave den sunde slik.
”Det er ikke svært,” fortæller Grøn guide Erik Stryhn Rasmussen, som på lørdagens marked vil vise hvordan. 
Opskrift: Tørrede æbleringe
Det kræver æbler og et varmt sted f.eks. brændeovn eller radiator. Man fjerner kærnehuset med en kærnehusudstikker og skærer æblerne i tynde ringe på 3-4 mm. Hæng dem på en snor eller pind og tør dem et varmt sted i ½-1 døgn til de er læderagtige. Man kan også tørre æblerne i ovnen på en rist ved 75 grader i 6-8 timer. Lågen skal stå på klem, så fugten kan slippe ud.
Kræmmerforeningen Århus Vest har til formål at støtte genbrugsinitiativer og netværk i det vestlige Århus. Bag initiativet står idrætsforeningen IHF og de grønne guider i Århus. Der er stadig ledige stadepladser til bare 100 kr. stykket. Bestil en stand og få flere oplysninger hos:
Erik Stryhn Rasmussen, Grøn Guide, Tlf. 40 18 64 42, e-mail: guide@pc.dk
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.