Hældningen på stien op til det højeste punkt i Hasle Bakker er projekteret, så opkørsel kan ske med kørestol. Det oplyser kommunens projektchef Ole Skou Rasmussen ved den officielle indvielse af Bakkerne den 5. december. Opkørslen sker fra parkeringspladsen ved Lenesvej og fører op til ’Bjergkammen’ 105 m. over havet med udsigt helt til Himmelbjerget i klart vejr.
Bakkerne klar til brugerne
Klart vejr er det bestemt ikke den decemberdag, hvor Rådmand Peter Thyssen foretager den officielle indvielse. Rådmanden hæfter sig ved, at Hasle Bakker efter 10 års anlægsarbejde er en synlig og markant del af Vestbyens bybillede, – og et element i helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj.
Peter Thyssen fremhæver samarbejdet mellem borgere, kommune og teknikere om at skabe Hasle Bakker med økonomisk støtte fra Realdania Fonden og Urban. “Bakkerne har vakt opsigt ud over kommunegrænsen,” afslører rådmanden med tilfredshed.
“Nu skal vi i gang med indretningen til brugerformål,” bebuder Peter Thyssen.
Brugerplan fremlægges den 18. december
Bent Hvid fra Idrætssamvirket takker for Bakkerne. Bent Hvid er formand for den styregruppe under Idrætssamvirket, der har koordineret 12 aktivitetsgruppers arbejde med ideer til indretning af Bakkerne til brugerformål. Resultatet fremlægges den 18. december kl. 11 i Idrætssamvirkets lokaler i Atleticon.
Henning Holmen Møller fra idrætsforeningen Aarhus 1900 fortæller om motionsprojektet Vigør, der stiller op som brugere ved indvielsen.
Marianne Kofoed fra Realdania oplyser, at Hasle Bakker er et af de syv projekter, der indgår i en kampagne for bedre byrum med socialt fællesskab. Hun finder Hasle Bakker tillokkende og imødekommende.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.