“Det er vigtigt, at motion er noget, man har det godt med,” giver rådmand Peter Thyssen udtryk for ved indvielsen af Hasle Bakker den 5. december 2007.
Rådmanden fremhæver Vigør som et lysende eksempel på et motionsinitativ, der ikke jager med folk: “Vigør lokker med motion som godt liv i sig selv. Vi skal have det rart, når vi motionerer.”
Vigør på pletten med motionstilbud til sommer
Vigør er et initiativ fra Idrætsforeningen Aarhus 1900. Ved indvielsen af Hasle Bakker var Vigør repræsenteret ved Henning Holmen Møller. Han oplyser, at Vigør til sommer arrangerer motion i Hasle Bakker.
Henning Holmen Møller forventer, at Vigør’s arrangementer starter i begyndelsen af juni. Det bliver nok en gang om ugen, enten mandag eller onsdag kl. 18. Ud over glad motion vil der være måling af den enkeltes kondition og af de fremskridt, man gør ved at bevæge sig.
“Det er især kvinderne, der møder op til Vigør-motion,” fortæller Henning Holmen Møller med et charmerende smil. “Men vi så gerne flere mænd. Mange af dem har trods alt større behov for motion end kvinderne.”
Skolebørn skal bevæge sig!
“Vigør er også for børn. Hvor ville vi gerne have flere skolebørn med. De har virkeligt behov for at vide, hvad det betyder at bevæge sig!” siger Henning Holmen Møller med et eftertryk, der viser, hvor meget netop skolebørnenes sundhed ligger ham på sinde.
Deltagerne i indvielsen af Bakkerne den 5. december gik turen op på Bjergkammens top med rådmand Peter Thyssen i spidsen. Rådmanden klarede turen flot. Hans puls blev bag efter målt til 82, og det er endnu flottere!
Link til Vigør: www.aarhus1900.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.