Der er liv og glæde i en kælder på Fjældevænget Hiphop beats og stemmer af børn og unge, som rapper og synger løs, fylder det lille musik studio.
Det er nemlig her, de er i gang med at inspille de sidste numre på deres plade, som allerede udkommer til januar.
Projektet startede blot for halvanden år siden, da to brødre fra området, indledte et samarbejde med Fritids og Ungdomsklubben “Klub2teket” om at få børnene aktiveret i deres musikstudie. Den ene bror Mark Merek, som er kendt indenfor hiphop miljøet endte med opgaven, hvor han skulle lære børnene at skrive tekster og lave beats. Sammen med pædagogen fra klubben Nagham Abdul gik de ihærdigt i gang.
Masser af talent bag cd-indspilning
Deres arbejde viste sig at være en så stor succes, at områdelederen for Ungdomsklubberne besluttede sig for at udvide projektet for alle børn og unge i Århus V. Det viser sig nu, at der er så meget talent, at der udgives et album! Overskud fra albummet vil gå til en børnefond.
Khalid Hamat på 11 år er,en af de yngste drenge, som ikke havde prøvet at rappe, før projektet startede. “Man bliver bedre og bedre,” siger han. “Mark og Nagham betyder alt for mig, her kan jeg udvikle mit talent”, tilføjer Nella på 15 år.
Pædagog som manager
Børnene får meget selvtillid, og de får udviklet deres sociale kompetencer ved at være med, afslutter en meget tilfreds pædagog, som børnene nu har omdøbt til Manager!
Hold øje med datoen for udgivelsen, og hvor cden kan købes her på portalen.
Indtil videre kan du få et forsmag på nogle af de unges musik på:www.myspace.com/micarash    myspace.com/nella

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.