Hos Nyvirk får man hjælp til at iværksætte sin egen virksomhed. Udgangspunktet er en god idé. Og derefter er der hjælp til for eksempel udvikling af ideen, konstruktiv kritik og udarbejdning af en virksomhedsbeskrivelse. Nyvirk opstod, fordi der var et særligt behov i de udsatte områder for iværksættervejledning. I begyndelsen havde Nyvirk til huse ved Bazar Vest, men nu er de flyttet til Holmstrupgårdsvej 1.
”Det har betydet, at her kommer flere kvinder og flere højtuddannede end før,” forklarer Steffen Thomsen, der er direktør for Nyvirk. Kvinderne er et særligt fokusområde i Nyvirk. For mange af de kvinder, der kom for at få rådgivning, har ikke før været ude på det danske arbejdsmarked. ”Og de kvinder er største ressource i Danmark, der ikke bliver brugt,” konstaterer Steffen Thomsen.
Kvinderne er ifølge Steffen Thomsen gode til at tænke fejlene igennem, før de kaster sig ud i at begynde deres egen virksomhed. Til gengæld er det svært at få kvinder til at starte virksomheder sammen. En af udfordringerne for Nyvirk er at møde kvinderne, hvor de er. For eksempel vil Nyvirk gerne arbejde sammen med det nye kvindehus i Viby. På den måde er der mulighed for at få kontakt til kvinderne og få deres gode virksomhedsideer frem.  
Nyvirks hjemmeside kan man se åbningstider og kontaktinformationer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.