Holmstrup er stadig lidt af en ø på godt og ondt. En del savner et sted at gå hen. Det behov imødekommer Beboerforeningen i Holmstrup, hvor adskillige lever deres sociale liv. Der er åbent alle dage undtagen i sommerferien  fra 10-18, og der kan købes ostemadder, kaffe, øl og vin. Kun beboere i Holmstrup kan umiddelbart låse sig ind. Efter mere en tre besøg kræves medlemskab. Der føres nøje kontrol med medlemslisten, og den valgte bestyrelse er ansvarlig for foreningen. En forudsætning for, at der kan holdes åbent, er, at en person er ansvarlig for serveringen. Der er et fast hold af frivillige, og to medlemmer deler den daglige vagt. Ferielukningen udnyttes til vedligeholdelse af lokalerne.
Fælles aktiviteter
Hvad der bliver tilovers af medlemskontingent og salget i foreningen, skal komme medlemmerne til gode. Der afholdes f. eks to fester om året, hvor der efter spisning er adgang for alle afdelingens beboere. Der afholdes bl.a. også juleaften, julefrokost og andre fælles arrangementer. Baglokalet bruges jævnligt som galleri. Hvis medlemmerne selv vil yde et bidrag, kan der også arrangeres andre aktiviteter.
Socialt liv
Mange starter med at læse den daglige avis eller ordner verdenssituationen over et par bajere. En del af de besøgende ville sikkert ikke se andre mennesker, hvis foreningen ikke var der. Men medlemmerne går også op i hverandres ve og vel, og foreningen fungerer som sikkerhedsnet. Udebliver en fast besøgende, bliver der hurtigt sat en undersøgelse i gang.
Foreningen er stoffri. Diskussionen om alkohol har altid været der, men foreningens sociale rolle kan ikke diskuteres.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.