Nyt netværk mellem frivillige og professionelle ildsjæle i Gellerup og Toveshøj holder årsmøde tirsdag den 19. februar kl. 17 – 19.30 i Livsværkstederne City Vest over Føtex.
Det er det første ordinære årsmøde i Samvirket i Gellerup og Toveshøj, der så dagens lys sidste forår med det formål at skabe bedre samarbejde i lokalområdet til gavn for alle områdets beboere – ikke mindst områdets børn og unge. Samvirket har ingen foreningsvedtægt, men er et idebaseret netværk
Netværk for alle, der vil
Samvirket i Gellerup og Toveshøj er åbent for alle, der har interesse i at bidrage positivt til udviklingen i lokalområdet. Man behøver ikke repræsentere en forening eller en organisation for at deltage i årsmødet. Man kan møde op som sig selv og være med.
På årsmødet vil deltagerne i netværket få en orientering om det forløbne års arbejde i det nye samarbejde, som består af både frivillige og professionelle personer, der repræsenterer idrætsforeninger, boligforening, skoler, politi, kirke, moskeer og helt almindelige ildsjæle.
Deltagerne i samarbejdet skal være med til at stikke rammerne ud for det kommende års indsatser og udpege, hvem der skal føre Samvirkets aktiviteter ud i livet.
Kampagne til foråret for godt børne- og ungdomsliv
På årsmødet i Livsværkstederne skal Samvirket planlægge en stor kampagne, som skal løbe af stablen i Gellerup og Toveshøj i foråret 2008 under overskriften “Godt børne- og ungdomsliv”. Det bliver med en stor musikkoncert midt i Gellerupparken som sidste sommers “Blok Party”, borgermøde i Globus1 og kontakt til beboerne ved en dørklokke-kampagne.
Alt sammen med det formål at diskutere og komme med ideer til, hvordan vi får skabt et godt børne- og ungdomsliv i Gellerupområdet.
Spisning efter årsmøde
Tilmelding til spisning for deltagere efter årsmødet på tlf. 29208978 eller til hhn@fa.aarhus.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.